Jídelníček

Datum Přesnídávka A* Oběd A* Svačina A*
12.11.
Pondělí
Chléb s celero mrkvovou pomazánkou, zelenina, čaj, mléko. 1
7
9
Polévka zeleninová s kus-kusem, čočka s vejcem, chléb, okurka, čaj. 1
3
9
Rohlík s lučinou, ovoce, čaj, mléko. 1
7
13.11.
Úterý
Rohlík s tvarohovou pomazánkou, zelenina, čaj, mléko. 1
7
Polévka rybí, hovězí na česneku, bramborový knedlík, špenát, voda. 1
3
4
9
Rohlík s máslem, ovoce, čaj, mléko. 1
7
14.11.
Středa
Chléb s máslem, ovoce, čaj, mléko. 1
7
Polévka zeleninový krém s houskou, kuřecí soté s brokolicí, těstovina, voda se sirupem. 1
7
9
Rohlík s pomazánkovým máslem, ovoce, čaj, mléko. 1
7
15.11.
Čtvrtek
Chléb s rybí pomazánkou, zelenina, čaj, mléko. 1
4
7
 
Polévka zeleninová s vločkami, vepřové maso zahradnické, brambor, mrkvový salát, čaj. 1
9
Domácí vafle s marmeládou, ovoce, čaj, mléko. 1
3
7
16.11.
Pátek
Chléb se strouhaným sýrem, ovoce, čaj, mléko. 1
7
Polévka bramborová, špagety s boloňskou omáčkou ze sójového granulátu a sýrem, voda. 1
7
9
Rohlík s máslem, ovoce, čaj, mléko.
1
7
 

 *A = alergen (viz. informativní článek zde )                              Sestavila: Monika Jelínková

Seznam alergenů:

  1. Obiloviny obsahující lepek (pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybidní odrůdy a výrobky z nich).
  2. Korýši a výrobky z nich.
  3. Vejce a výrobky z nich.
  4. Ryby  a výrobky  z nich.
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich.
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich.
  7. Mléko  a  výrobky  z  něj.
  8. Skořápkové  plody a výrobky z nich – jedná se o všechny druhy ořechů.
  9. Celer a výrobky z  něj.
  10. Hořčice a  výrobky z ní.
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich.
  12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2.
  13. Vlčí bob (LUPINA) a výrobky z něj.
  14. Měkkýši a výrobky z nich.